Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ανησυχεί ο Καμμένος

Την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στην Τουρκία με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη εκφράζει ο στρατηγός Κεκαυμένος
Μάλιστα μιλώντας προ ολίγου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτήρισε “πολύ περίεργα” τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία, και εξόχως ανησυχητικά, το ότι οι δυνάμεις καταστολής έριξαν χημικά “σε ένα ελληνικό και ένα αρμενικό σχολείο” και εκτίμησε ότι είναι πιθανό να βρίσκεται σε εξέλιξη κόντρα του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν με το στρατό.
‘Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, «κανένας δεν δικαιούται να μην επαγρυπνεί, καθώς δημιουργεί ανησυχία η αθέατη «εμπλοκή» στα γεγονότα του Τουρκικού στρατού».
Εξάλλου κορυφαίες πηγές του κόμματος, που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπαν ότι η όλη κατάσταση “παραπέμπει σε γεγονότα του παρελθόντος”, “φωτογραφίζοντας” τα “Σεπτεμβριανά” του 1955.

Ο κ. Καμμένος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Τομεάρχη Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και τον Τομεάρχη Άμυνας Πτέραρχο ε.α. Γιώργο Νταβρή, και συζήτησαν τις εξελίξεις.

ΑΠΕ ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *