Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τούρκος έγινε ο Σουλεϊμάν

Βγήκε στο δρόμο ο Σουλεϊμάν και η Χουρέμ

Τούρκος έγινε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής με την πολιτική του Βεζίρη Τουργκούτ που αποφάσισε να κόψει τα δέντρα στην πλατεία Ταξίμ και να χτίσει τζαμί προς τιμήν του αλλά και ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, που θα το δούλευαν οι εκπρόσωποι του Γάλλου Βασιλιά. Μάλιστα ο θυμός του ήταν ακόμη πιο μεγάλος, όταν έμαθε ότι ο Τουργκούτ σχεδίαζε να γίνει Σουλτάνος και να τον πετάξει στον Βόσπορο.
Βέβαια η δαιμόνια αυτή γυναίκα, η Χουρέμ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να έχει ο Τουργκούτ την τύχη του δικού μας Πάργαλη αλλά οι συσχετισμοί πια δεν την ευνοούσαν, γιατί ο νέος Βεζίρης είχε κάνει τα κουμάντα του και ήταν αδύνατο να επιτύχουν τα σχέδια της Χουρέμ.
Έστειλε πρώτα τον Ρουστέμ Μπέη να ξεσηκώσει τη ραγιά που ξημερωνοβραδυάζονταν, πίνοντας μπύρες και ρακί στην πλατεία Ταξίμ και διέδωσε ότι θα χάσουν το ραχάτι τους εάν κοπούν τα δέντρα, γιατί δεν θα είχαν μέρος να ξαπλώνουν και να καπνίζουν το ναργιλέ τους.
Όμως οι άνθρωποι του Τουργκούτ έπιασαν τον Ρουστέμ, τον έκλεισαν στο μπουντρούμ και αφού τον βασάνισαν έμαθαν για τα σχέδια της Χουρέμ να ξεσηκώσει τη ραγιά. Για εκδίκηση ο μεγάλος Βεζίρης Τουργκούτ αποφάσισε να απογορεύσει τα οινοπνευματώδη ποτά από τη ραγιά για να τους την σπάσει και να βάλουν την ουρά τους στα σκέλη, μιας και όλα τα ανέχεται η ραγιά όχι όμως να χάσει την αγαπημένη της ρακί.
Δεν είχε όμως υπολογίσει εξ αιτίας της αλαζονείας του την αντίδραση της ραγιάς που μετά από τόσα χρόνια στην εξουσία του Τουργκούτ τον είχε βαρεθεί, άσε που διαδίδονταν ότι ο Βεζίρης ενεργούσε κατ’ εντολή του φανατικού ισλαμιστή Μεγαλειοτάτου Εφέντη, μιας σκοτεινής προσωπικότητας που ήθελε να φέρει ξανά τον Ισλαμικό νόμο.
Ξεσηκώθηκε, λοιπόν η ραγιά στην Ισταμπούλ και τις άλλες πόλεις της αυτοκρατορίας και για ενίσχυσή της κατέβηκε στο δρόμο ο ίδιος ο Σουλεϊμάν με τη σατανική Χουρέμ.
Η κατάσταση είναι πια εκρηκτική, η ραγιά φωνάζει στους δρόμους και ζητά να φύγει ο Τουργκούτ αλλά αυτού δεν του ιδρώνει το αυτί και είναι αποφασισμένος να τους τσακίσει.
Όμως έχει και ένα φόβο ο μεγάλος βεζίρης, αφού υπάρχει κίνδυνος από τα καμώματα της δικής του ραγιάς να ξυπνήσουν και  να τους μιμηθούν οι μπουνταλάδες της Ρούμελης, πασαλικίου του Αντόν Πασά και γίνει χαμός στην αχανή Οθωμανική αυτοκρατορία
Ρίτα, η παλλακίδα του αγά Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *