Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρωθυπουργός ικανός για όλα

Και τελετάρχης  στο ράλι Ακρόπολις έγινε ο Σαμαράς, προκειμένου να προωθήσει την ανάπτυξη! Ήταν η στιγμή που δάγκωνε και έτρωγε τα σίδερα στο Μαξίμου για να έλθει η ανάπτυξη σύμφωνα με τις υποσχέσεις του που τις τηρεί κατά γράμμα , που εμφανίστηκε ο Χρύσανθος και ο Μουρούτης και τον πληροφόρησαν για το ράλι και την προβολή που θα γνώριζε η χώρα μας, αν τελετάρχης θα ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Αμέσως ο Αντώνης άρπαξε το μήνυμα του Χρύσανθου με τον οποίο συνεννοείται με τα μάτια από την εποχή που ο Χρύσανθος ήταν χρηματιστηριακός αναλυτής στην ΑΞΙΑ και κατηύθυνε το πόπολο στην αγορά  μετοχών στην ένδοξη εποχή του 1999- 2000- τότε που η ψυχολογία του λαού ήταν στα ύψη από τον λαϊκό καπιταλισμό Σημιτικής κοπής, αυτόν που θέλει να μας ξαναφέρει ο Στουρνάρας( πουλέν τότε  του Κινέζου)- και έτρεξε και ανέλαβε το πρόσταγμα των αγώνων.
Και όταν έμαθε ότι ο πρώτος οδηγός ήταν ο  σεΐχης Καλιν αλ Κασίμι.της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι παρολίγο να κατουρηθεί από τη χαρά του.

Αμέσως  χαμογελαστός τον χαιρέτησε και του ευχήθηκε να βγει πρώτος, όταν ένας αναιδής από το πλήθος φώναξε δυνατά: “πάτα τον τον πούστη” δηλαδή τον Σαμαρά.
Ο Σαμαράς τον άκουσε, δεν θύμωσε καθόλου αλλά  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είπε για να τον ακούσουν όλοι και να πάρουν το μήνυμα: “Και πούστης γίνομαι, αρκεί να σώσω την χώρα μου!”
Πρωθυπουργός ικανός για όλα…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

(Σημείωση: Τώρα πώς κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε την φιλοφρόνηση προς τον Σαμαρά, που ακούγεται στο 42 λεπτό του βίντεο,( ξαναπατείστε ΕΔΩ, αν δεν την ακούσατε στην αρχή) η εξήγηση από το Μαξίμου είναι ότι δεν εναρμονίζονται όλα τα ΜΜΕ με τη φιλοσοφία του Σαμαρά…)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *