Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Βγήκε και η Μισέλ σε επικουρία του Μαξίμου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την ..μεγάλη επιθυμία του Σαμαρά να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Αλέξη Τσίπρα και στην γνωστή γραμμή ότι ο Αρχηγός είναι ασυναγώνιστος στο να …κρύπτεται, προσέθεσε τη  χιλιοειπωμένη ατάκα ότι πρώτη φορά βλέπει αρνί να θέλει να έλθει το Πάσχα για να σφαγεί, υπονοώντας φυσικά τον μικρό Αλέξη.
Και επειδή η σχετική ατάκα προκάλεσε τις σχετικές κρυάδες, αφού άλλωστε δεν έχουνε και πολλοί συμπολίτες μας την δυνατότητα να σφάζουν αρνιά το Πάσχα, που άλλωστε είναι πια παρελθόν, αποφασίσαμε να τις στείλουμε ένα βιβλίο με τις καλύτερες ατάκες για να τις αποστηθίσει η Μισέλ και να τις χρησιμοποιεί κατά περίπτωση.
Γιατί δεν είναι του επιπέδου ενός πνευματικού τέκνου του Κοκού να αναφέρεται σε αρνιά, γιατί θα διαμαρτυθούν οι κότες της ΑΜ της βασίλισσας της Ελλάδος
Ramon, ο Μεγαλοπρεπής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Εστέλ says:

    Αυτά τα κακομοίρικα τη δουλειά έχουν με την τέαινα;
    Μόνο για προσωπικό καθαριότητας ψάχνει η κυρία!
    Έρμε λαέ, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε! Αλί και τρισαλί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *