Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μegaλες αντιδράσεις μετά τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ, όπως αυτές αναδείχτηκαν σε ειδική εκδήλωση του κόμματος για την ενημέρωση. Νέα και Βήμα έκαναν την αρχή, με τους αρθρογράφους τους να αναρωτιούνται ,«Τι ζόρι τραβάει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ΜΜΕ», με την Αυγή να απαντά στις επικρίσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης υποστήριξε ότι στον καιρό του Μνημονίου τα ΜΜΕ δεν παράγουν ενημέρωση αλλά προπαγάνδα παρουσιάζοντας πανομοιότυπες ειδήσεις. Εξέφρασε δε, την άποψη ότι αυτό που έχει συγκροτηθεί στον χώρο των ΜΜΕ είναι ένας ολιγοπωλιακός μηχανισμός που όχι μόνο δε μάτωσε από τη κρίση, αλλά έχοντας βγάλει τα κέρδη των προηγούμενων ετών στο εξωτερικό, κουνάει σήμερα το δάκτυλο.

Όσο για την ΕΡΤ, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανεχτεί την απαξίωσή της και τη διάλυση της αλλά θα φροντίσει για την αναγέννησή της. «Η ΕΡΤ που εμείς οραματιζόμαστε δε θα είναι παράρτημα του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πραγματικά ανεξάρτητη και αντικειμενική στα πρότυπα μεγάλων έγκυρων και ανεξάρτητων δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών μέσων, όπως το Βρετανικό BBC, που καλό είναι να αντιγράψουμε ως προς το μοντέλο λειτουργίας του». Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και η εισήγηση του Β. Μουλόπουλου, υπεύθυνου για τα ΜΜΕ στον ΣΥΡΙΖΑ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *