Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αφού το λέει ο ΟΟΣΑ…

Ικανοποιητικό δείκτη ευημερίας βλέπει στην Ελλάδα ο ΟΟΣΑ

Βάλθηκαν, φαίνεται, να μας τρελάνουν διάφοροι οργανισμοί του εξωτερικού με τις αλληλοσυγκρουόμενες εκθέσεις για την Ελλάδα. Τελευταίο παράδειγμα ο ΟΟΣΑ που στις εκτιμήσεις του για την Ελλάδα θεωρεί ότι έχουμε έναν ικανοποιητικό δείκτη ευημερίας και απολαμβάνουμε μια καλή ζωή.
Με τα εκατομμύρια των ανέργων- ιδιαίτερα των νέων-, την ύφεση και τη διαρκώς ογκούμενη μετανάστευση, τους μισθούς πείνας- ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο δημόσιο, την κατάρρευση της ασφάλισης και τόσα άλλα,  είναι απορίας άξιον σε ποια στοιχεία στηρίχτηκαν οι εγκέφαλοι του διεθνούς οργανισμού για να καταλήξουν στα συμπεράσματα αυτά.
Η χώρα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με τις αυτοκτονίες στην ημερήσια διάταξη αλλά αυτό είναι μάλλον μια φενάκη, γιατί τα στοιχεία δείχνουν ότι ευημερούμε και έτσι θα είναι και απλά δεν το καταλαβαίνουμε.
Άλλωστε το τεκμηριώνει και ο ΟΟΣΑ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *