Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κανένα πρόβλημα από την μαγνητική καταιγίδα

Μπορεί διάφοροι, επιστήμονες και μη, να τρομοκρατούν τον κόσμο για την μαγνητική καταιγίδα που θα πλήξει σήμερα τη χώρα μας και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις σε δίκτυα επικοινωνιών, ηλεκτρισμού αλλά και σε ανθρώπους όμως και αυτό το  πρόβλημα διευθετήθηκε χάρι στις συντονισμένες ενέργειες  του Αντώνη Σαμαρά.
Κατόπιν ολονυχτίων προσπαθειών του πρωθυπουργού- που σημειωτέον εργάζεται νυχθημερόν- ο Ύψιστος εδέχθη το αίτημα του να μη πέσει η καταιγίδα επί των κεφαλών μας αλλά να κατευθυνθεί στη γειτονική Τουρκία, που είναι και η επιθυμία του κ. Μιχαλολιάκου.
Έτσι, εάν κάποιος σήμερα νιώσει ζαλάδες, έχει υπόταση ή υπέρταση ή διακοπεί το ρεύμα του, καλόν είναι να σκεφθεί εάν το παράκανε με τα τούρκικα σίριαλ και έχει καταγραφεί στο ουράνιο σύστημα ως νεότουρκος
Rueters

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *