Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δουλεύουν για τον Σαμαρά

Μίνι κρίση στην κυβέρνηση για το αντιρατσιστικό

Οι υψηλές κορώνες του Χοντροβαγγέλα και του Φώτη Καρβέλη αμέσως μετά την συνάντηση με τον Σαμαρά, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αφού αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν θα προωθήσει η κυβέρνηση και για την τιμή των όπλων οι δυο βαστάζοι της ΝΔ – που σημειωτέον κυβερνά όπως θέλει, αν και την ακολουθεί μόνο το1/5  των ψηφοφόρων- θα καταθέσουν ένα νομοσχέδιο που τελικά δεν θα έχει καμιά τύχη.
Αυτό είναι το ουσιαστικό συμπέρασμα της παράστασης από τον χθεσινό συμβιβασμό, που για επικοινωνιακούς λόγους  θα έχει και δεύτερο μέρος την Πέμπτη για να πέσει πιο μαλακά το εικονιζόμενο δίδυμο της συμφοράς.
Έτσι ο Σαμαράς γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους εταίρους του στην κυβέρνηση και κερδίζει την ουσία αλλά και τις εντυπώσεις από το χώρο όπου απευθύνονταν, δηλ την ευρύτερη δεξιά, ενώ οι άλλοι δυο μένουν με τις κορώνες τους, γιατί τις εντυπώσεις, που υποτίθεται ότι θα κέρδιζαν, θα τις δουν καταγεγραμμένες στις επόμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης.
Για να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά το στρατηγικό αδιέξοδο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που εκόντες άκοντες δουλεύουν για τον Σαμαρά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *