Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το κόκκινο χαλί του Σαμαρά

Άλλη μια σπουδαία διπλωματική επιτυχία σημείωσε ο ακούραστος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δαιμόνιας ρεπόρτερ Ρίτας Πουλακίδα στο κυβερνητικό επιτελείο υπήρχε έντονος προβληματισμός για το ποιός θα υποδέχεται στο κόκκινο χαλί που στρώνει ο Σαμαράς στους ξένους επενδυτές τους ανθρώπους που έρχονται κατά χιλιάδες στη χώρα μας για να συμβάλουν στην ανάπτυξη της Ελλάδος..
Υπήρξαν πολλές προτάσεις για το ρόλο αυτό, από την Όλγα Κεφαλογιάννη μέχρι την Ευγενία Μανωλίδου αλλά τελικά επικράτησε η άποψη του υπουργού Άμυνας Παναγιωτόπουλου ότι το πρόσωπο που θα υποδέχεται τους επενδυτές πρέπει να είναι μία ξένη με διεθνείς περγαμηνές, που να συμβολίζει και τη βούληση της χώρας να τα δώσει όλα για να θριαμβεύσει το περίφημο success story.
Έτσι με συντονισμένες ενέργειες του Σίμου Κεδίκοκογλου που μιλά άπταιστα τη Ρωσική και έχει πρόσβαση στο χώρο του μόντελινγκ από την προηγούμενη θητεία του κοντά στη Ρούλα Κορομηλά επιτεύχθηκε η συνεργασία της κυβέρνησης με το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία Irina Shayk, που άφησε άφωνους τους πάντες στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Κανών.
Η διάσημη Ιρίνα θα κάθεται στην κορυφή του κόκκινου χαλιού και θα υποδέχεται τους επενδυτές χωρίς ένδυμα συμβολίζουσα τη χώρα μας που αναζητεί τους κατάλληλους να την “επενδύσουν” για να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης.”Η επιτυχία των επενδύσεων στη χώρα είναι πια εξασφαλισμένη” δήλωσε με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που από τον ενθουσιασμό του παραλίγο να αναφωνήσει το γνωστό bravissimo

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *