Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΕΓΚΑ-λη είναι η δύναμη και θαυμαστά τα έργα σου!

Τελικά αθωώθηκε το Μέγκα από το ΕΣΡ για την υπόθεση Διαμαντόπουλου, όπου εμφάνιζε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως τρομοκράτη που υποστηρίζει την επίθεση στο “The Mall”σε ένα μονταρισμένο και κατάπτυστο βίντεο για το οποίο ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες!
Και το επιχείρημα ήταν ότι το επίμαχο βίντεο ήταν θέση της …κυβέρνησης, που ζητούσε την παραίτηση του βουλευτή και πως αυτή …την είδηση μετέδωσε το πάντα αμερόληπτο και αντικειμενικό κανάλι.
Βέβαια μειοψήφισαν και δύο μέλη του ΕΣΡ, αλλά το σκεπτικό της απόφασης ήταν αυτούσια η θέση του Μέγκα, που καμαρώνει και το διαλαλεί και νομιμοποιείται στο εξής να μεταδίδει οποιαδήποτε συκοφαντία, αφού μπορεί να την αποδώσει σε κάποιον άλλον και να καθαρίζει την μπουγάδα ( Δεν το είπε η Τρέμη ή ο Πρετεντέρης αλλά το είπε ο σκύλος τους)
Και δικαιολογημένα πανηγυρίζει το Μέγκα κανάλι, αφού μεγάλη είναι η δύναμή του και θαυμαστά τα έργα του
Ramon, ο φύλαξ της τάξεως

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *