Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δεν έχουν να φάνε, έχουν όμως αδιατάρακτες εξετάσεις

Έχει τις ιδιαιτερότητές της η εβδομάδα αυτή που αρχίζει σήμερα, αφού ξεκινά με μια προληπτική επιστράτευση περίπου 100 χιλιάδων εργαζομένων, των καθηγητών για μια απεργία που προτάθηκε να γίνει από το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό τους όργανο τις ημέρες των πανελληνίων εξετάσεων και έγινε μέγα εθνικό θέμα. Σε μια χώρα που οι εξετάσεις των μαθητών θεωρούνται εθνικό γεγονός- κάτι πρωτοφανές για μια ευρωπαϊκή χώρα- μιας και η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που όλοι οικτίρουν για τα χάλια της θεωρείται από όλη την κοινωνία κάτι σαν τη δευτέρα παρουσία, ένα γεγονός σημαντικότερο ίσως και από τη γέννηση ή τον θάνατο ενός ανθρώπου, σήμα κατατεθέν μιας ιδιοπαθούς κοινωνίας.

Και αφού ένα φυσιολογικό γεγονός-όπως οι ετήσιες εξετάσεις- φορτίζεται και παίρνει υπερφυσικές διαστάσεις, είναι εξηγήσιμη και η σπέκουλα για τα διαχρονικά “θύματα” αυτής της  ιστορίας, τους μαθητές, που μετά από τα ψυχολογικά βασανιστήρια που υποβάλλονται  για χρόνια από τους γονείς τους με τη συμμετοχή και των δασκάλων τους, έρχεται και η πολιτική εξουσία και τα αποτελειώνει, μιας και τα κάνει ομήρους στα πολιτικά της παίγνια.
Γιατί πώς αλλιώς θα δείξει ο απερχόμενος στην μακρινή Κίνα πρωθυπουργός, ψάχνοντας για “επενδύσεις” ότι στη χώρα αυτή υπάρχει ισχυρή πολιτική εξουσία που δεν ορρωδεί προ ουδενός,  προκειμένου να διασφαλίσει αδιατάρακτες συνθήκες για αυτούς που από την χώρα του Κομφούκιου και του Μάο θα αποφασίσουν να τοποθετήσουν εδώ τα χρήματά τους;
Αλλά και προς τους ιθαγενείς, που αφήνει πίσω του, ο πρωθυπουργός στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα πως μπορεί τα παιδιά τους να μην έχουν να φάνε, πως μπορεί να μην έχουν τα παιδιά τους καμιά πιθανότητα να εργασθούν κάποτε αξιοπρεπώς, όμως έχουν διασφαλισμένες τις εξετάσεις τους και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως όταν έλθει η ώρα της κάλπης.
Μέσα σε τέτοιο κλίμα αρχίζει αυτή η εβδομάδα, που επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις πέρα από την χθεσινή ερυθρόλευκη έκπληξη και αφού ως γνωστόν ουκ εάν με καθεύδειν του το Σπανούλη τρόπαιον, φανταστείτε τι γίνεται με τις άλλες εκπλήξεις…
Απόκαυκος εν Ιωαννίνοις

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *