Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ήταν μια φορά και έναν καιρό…

Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένας δήθεν αριστερός ονόματι Βαγγέλης Παπαχρήστος, που έμπαινε και έβγαινε από τα κόμματα, χωρίς να δίνει και πολλές εξηγήσεις, γιατί ως μέγας τεχνοκράτης, ήταν κάτοχος της μίας και μοναδικής αλήθειας.Βέβαια αυτό που άφηνε να διαρρεύσει πάντοτε ήταν η προσωπική φιλία με τους εκάστοτε ισχυρούς, που έβλεπαν με τι πολιτικό ογκόλιθο είχαν να κάνουν και τον αντάμειβαν αναλόγως.

Και έτσι από βουλευτής του ΓΑΠ. τώρα έγινε ολόκληρος αντιπρόσωπος του Σαμαρά στον ΟΟΣΑ και αυτό μάλιστα σημειώνεται και ως αντιμνημονιακό άνοιγμα του …Σαμαρά!
Ήταν, λοιπόν, κάποτε ένας αριστερός της πλάκας και από τη στιγμή που κοιτάς σαν χάνος στα μάτια τον ΓΑΠ, φυσικό και επόμενο είναι  να φιλάς και τα αρχίδια του Σαμαρά και του κάθε σαμαρά…
Αποκαυκίδιο το ασαμάρωτο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *