Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Απόκαυκος στο πλευρό του…Άκη!


Εκ της ανωτάτης Αρχής του Ιστολογίου μας ανακοινώνεται ότι ο Απόκαυκος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να παραβρεθεί στο πλευρό του δοκιμαζόμενου συντρόφου Άκη Τζοχατζόπουλου, του οποίου η δίκη επαναλαμβάνεται αύριο στην Ευελπίδων.
Θα μεταφέρει δε και τα αισθήματα απόγνωσης που διακατέχουν τα παιδιά του Άκη στα Γιάννενα, που μπορεί τώρα να προσποιούνται ότι δεν τον γνωρίζουν, όμως μια συγκίνηση την έχουν, αφού αυτά κατάφεραν και γλύτωσαν τη στενή παρά τα τόσα ανοσιουργήματα που έκαναν αυτά τα χρόνια.
Εξυπακούεται ότι στην αποστολή του αυτή ο Απόκαυκος εντέλλεται να πείσει τον Άκη να ανοίξει το στόμα του και να πει όσα ξέρει, προκειμένου να δημιουργηθούν ολόκληρα στρατόπεδα συγκέντρωσης από τους μαχητές του πρώην σοσιαληστικού κινήματος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *