Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπουργοποιείται ο Μιχάλης Κασσής

Αθήνα, του ανταποκριτού μας Απόκαυκου( άνευ λοιπόν στοιχείων)
Μπορεί ο ανασχηματισμός να αποτελεί σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες-π.χ. Βενιζέλος- και πολλά να ακούγονται για τα ονόματα και την ημερομηνία που θα γίνει, όμως ένα είναι βέβαιο. Υπουργοποιείται οσονούπω ο εξ Ιωαννίνων πολιτικός Μιχάλης Κασσής και καταλαμβάνει τη θέση της κ. Φωτεινής Σκοπούλη στην ίδια θέση και φυσικά στο ίδιο υπουργείο. Στην απόφασή του αυτή ο πρωθυπουργός έλαβε υπόψη τις διαχειριστικές ικανότητες του εκ Κρανούλας πολιτικού και τις πρωτότυπες λύσεις που πάντα δίνει.
Μάλιστα φημολογείται ότι και αν ακόμη καταρρεύσει εντελώς ο ΕΟΠΥΥ στα σχέδια του νέου υπουργού είναι να παίρνουν δωρεάν οι ασθενείς αντί φαρμάκων μια ζουμερή πουλακίδα Ροδοτοπίου,(όπως πήραν και οι Αλβανοί το 2000) που η σούπα της ενδείκνυται για πάσαν νόσον και μαλακίαν και θα γίνονται αμέσως περδίκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *