Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στον ΚΑΙΑΔΑ!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής επιχείρησε να επιτεθεί στο δήμαρχο Αθήνας αλλά τελικά χτύπησε 12χρονο κορίτσι

Σε καταγγελία για απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από βουλευτή της Χρυσής Αυγής προέβη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας πως, όπως του είπαν, επρόκειτο για τον κ. Γιώργο Γερμενή.
Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι ο βουλευτής “μπήκε λάθρα στο φρουραρχείο”, όπου γινόταν διανομή αγαθών από τον δήμο Αθηναίων σε απόρους, και προσπάθησε να τον χτυπήσει αλλά δεν τα κατάφερε.
«Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας», τόνισε και επανέλαβε ότι «η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει».
Tο πρωί δεν επετράπη το προγραμματισμένο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα παρά τις προσπάθειες του κόμματος που εμποδίστηκαν από την αστυνομία, η οποία προχώρησε και σε περιορισμένη χρήση χημικών.
Μετά την ματαίωση της εκδήλωσης στην πλατεία Συντάγματος, μια ομάδα με επικεφαλής το βουλευτή πήγε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου για να εντοπίσει τον Γ. Καμίνη.
Ο δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μετά την ματαίωση της διανομής τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή είχε αρχίσει να διανέμει τρόφιμα στα γραφεία της, υπό την διακριτική παρακολούθηση αστυνομικών δυνάμεων.
Όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής αντιλήφθηκε ότι στο κοινωνικό παντοπωλείο βρισκόταν ο δήμαρχος Αθηναίων, εισέβαλε στο χώρο και επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον κ. Καμίνη. Τη γροθιά που προοριζόταν για τον κ. Καμίνη τελικά δέχθηκε στο κεφάλι ένα 12χρονο κορίτσι που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου με τον πατέρα του.

«Είναι δυνατόν αυτό το υποκείμενο να περιφέρεται και να οπλοφορεί; Είχε το χέρι στο όπλο. Πήγε να βγάλει όπλο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τις αρχές, αλλά και τους πολίτες» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Πρόκειται για την τακτική της κλιμακούμενης έντασης, αλλά εμείς απαντάμε με ψυχραιμία και προσήλωση στη δημοκρατική νομιμότητα. Δεν θα υποχωρήσουμε, γιατί προασπιζόμαστε θεσμούς και σύμβολα της πόλης» επισήμανε ο Γ.Καμίνης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *