Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Kαι στα …τρία ΝΑΙ!

Στα τρία του έγραψε τους Γιαννιώτες ψηφοφόρους του ο και αντιμνημονιακός τοπικός πολιτικός γίγαντας Μιχάλης Κασσής με τα τρία ΝΑΙ στο πολυνομοσχέδιο.Ήταν μια επεισοδιακή συνεδρίαση, όπου έλαμψαν δια της απουσίας τους Σαμαράς και Κουρέλης και την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Χοντροβαγγέλας, που έδωσε ρεσιτάλ θράσους, υποκρισίας και χυδαιότητας, καταχειροκροτούμενος από τη …ΝΔ και αποδεικνύοντας ότι η Δεξιά βρήκε τον νέο της Μητσοτάκη, που θεωρεί ικανό να αντιπαρατεθεί στον Τσίπρα που κονιορτοποίησε με την ομιλία του τα κυβερνητικά “επιχειρήματα”.
Σε αυτή τη συνεδρίαση αξιοσημείωτα επίσης γεγονότα  ήταν ο πλήρης εξευτελισμός του Απόστολου Κακλαμάνη, που νομίζει ότι βρίσκεται στο 1973, όταν συμμετείχε ως νέος πολιτικός σε μυστικά διαβούλια με τη Χούντα για τη σωτηρία της χώρας και τώρα το επαναλαμβάνει ως παλιός πολιτικός με την εργολαβική υπεράσπιση της νέας χούντας της εσωτερικής τρόικας, πάντοτε βέβαια από υψηλή αίσθηση του χρέους προς την πατρίδα.
Περιττό βέβαια να σημειωθεί ένα ακόμη κρούσμα κραυγαλέας πολιτικής αναξιοπιστίας που αποτελεί η περίπτωση του Κώστα Μαρκόπουλου από από ακληρός αντιμνημονιακός φώναξε ΤΡΙΑ ΝΑΙ με την ουρά στα σκέλη, για να μην αναφερόμαστε πάντα στον …Μιχάλη Κασσή.
Κατά τα άλλα η κυβέρνηση βγήκε ενισχυμένη κατά δήλωση του γενναιότατου Σαμαρά που βγήκε από την κρυψώνα του στη Βουλή, μόλις τέλειωσε η ψηφοφορία και αποχώρησε ο Τσίπρας…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *