Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ευρωπαϊκή διαστημική Πύλη η Καλαμάτα

Σε ευρωπαϊκή διαστημική πύλη μετατρέπεται οσονούπω η Καλαμάτα  και μάλιστα από το 2015 θα αρχίσουν τα διαστημικά ταξίδια στο διάστημα, που θα αποφέρουν έσοδα 1 τρις δολλαρίων στην χώρα!
Είναι απορίας άξιον πώς δεν έχει ακόμη πανηγυρισθεί το γεγονός από την εθνική μας κυβέρνηση και ίσως αυτό οφείλεται στην πανθομολογούμενη σεμνότητα του εκ Μεσσηνίας πρωθυπουργού.
Πάντως όπως έγινε γνωστό από τη ΝΑΣΑ  ο πρώτος Ελληνικός  δορυφόρος θα επανδρωθεί από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Τζαβάρα και ο σκοπός της εκτόξευσης είναι επτασφράγιστο μυστικό. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος της εξαφάνισης από το προσκήνιο των τελευταίων μηνών του δυναμικού υπουργού, μιας και είχε αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στο μεγαλοφυές project
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *