Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι εκπαιδεύονται οι κομάντος της ανάπτυξης!

Κάτω από την επιφάνεια του νερού και σε βάθος 50 μέτρων εκπαιδεύονται επί πολλές ώρες οι κομάντος που κατά την εντολή του Σαμαρά θα εφαρμόσουν το σχέδιο της ανάπτυξης της χώρας που έχει εκπονήσει ο υπουργός Οικονομίας και ανάπτυξης.

Ερωτηθείσα η εκπρόσωπος Τύπου και πληροφοριών της ΝΔ κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τη σκοπιμότητα της υποβρύχιας εκπαίδευσης- που κατά αποκλειστικότητα δημοσιεύουμε- απάντησε ότι τα μέτρα προστασίας είναι επιβεβλημένα καθώς καιροφυλακτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και υπάρξει πρόβλημα διαρροής των με ανυπολόγιστες επιπτώσεις για την πρόοδο της χώρας μας. ” Γι’ αυτό έχουν γνώση οι φύλακες” τόνισε με νόημα η νέα κομάντος της σαμαρικής πληροφόρησης
Εκ της ανωτάτης Αρχής του Ιστολογίου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *