Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έγινε ΤΟΥΡΚΟΣ ο Απόκαυκος

Τούρκος έγινε ο Απόκαυκος μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Ερντογάν  ξεσπάθωσε υπέρ του αριάνι, χαρακτηρίζοντάς το εθνικό ποτό των Τούρκων! Πρόκειται, όπως δήλωσε, για μια ακόμη ιταμή προσπάθεια των ισλαμιστών να οικειοποιηθούν το Ελληνικότατο ξινόγαλο, που απλά στα τούρκικα ονομάζεται αριάνι και μάλιστα είναι και κακής ποιότητας γιατί οι Τουρκαλάδες, το παράγουν από το γιαούρτι, ενώ είναι γνωστό ότι  το γνήσιο ξινόγαλο  παράγεται από την επεξεργασία του γάλακτος , που το “χτυπάμε” στη βούρτσα και μετά την αποκοπή του βουτύρου μένει το ξινόγαλο που είναι ένα εξαιρετικό ελιξήριο με μεγάλες θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
Εξυπακούεται ότι ο Απόκαυκος αναλαμβάνει διεθνή εκστρατεία υπέρ της κατοχύρωσης του ξινόγαλου ως εθνικού ποτού και για το σκοπό αυτό εντός των ημερών θα συναντηθεί με τις υγιείς δυνάμεις του τόπου δημιουργώντας μέτωπο και με τον τοπικό βουλευτή Μιχάλη Κασσή, με τον οποίο μπορεί να τον χωρίζουν πολλά αλλά τους ενώνει το πάθος τους για το ξυνόγαλο.
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *