Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μπράβο η ΔΕΥΑΙ!!!

Ρωτήσαμε αλλά κανείς δεν μας απάντησε με ακρίβεια τι έργο προσφέρουν οι δημοσιογράφοι στην ΔΕΥΑΙ και αμείβονται με τόσο ζεστό χρήμα. Τι σχέση έχει η Δημοτική  Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ιωαννίνων με το δημοσιογραφικό λειτούργημα;  Συναντήσαμε ένα τείχος σιωπής και μια άρνηση για οποιαδήποτε πληροφόρηση και από τους “τωρινούς” και από τους “προηγούμενους”. Και ενώ η έρευνά μας ήταν σε αδιέξοδο μας τηλεφώνησε γνωστός συμπολίτης μας και μας διευκρίνισε ότι  διαχρονικά πίσω από το αρκτικόλεξο ΔΕΥΑΙ δεν κρύβεται η παραπάνω ερμηνεία αλλά ΔΕΥΑΙ σημαίνει “Δημοτική Επιχείρηση “Ύδρευσης” Ακόρεστων Ιωαννιτισσών”.
Ε! Τότε πάμε πάσο και ευχόμαστε να είναι καλοφάγωτα και να τα απολαύσουν στα ντόπια σπα που όπως μαθαίνουμε προσφέρουν θαυμάσιες υπηρεσίες, ώρα καλή όπως στο κορίτσι του βίντεο
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *