Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το νέο Αυτοδιοικητικό ΕΑΜ του (τοπικού) ΧοντροΒαγγέλα


               
Γράφει ο Μήτσος Μητσάρας

Μετά το αγωνιστικό κάλεσμα, συγκρότησης ενιαίας αυτοδιοικητικής παράταξης, που απεύθυνε ο Αργύρης από τοπικό κανάλι, σε όλο το φάσμα της Αριστεράς, οι εξελίξεις στο μέτωπο της Περιφέρειας, για την ανατροπή του Καχριμάνη, είναι ραγδαίες.

 Ο Περισσός, μόλις ενημερώθηκε από τον Κωτσαντή, έλαβε ομόφωνη απόφαση στήριξης της προσπάθειας, την οποία θα δημοσιεύσει σε έκτακτη έκδοση και ειδικό αφιέρωμα στον Ριζοσπάστη της Κυριακής. Ο Κουτσούμπας δε, μετά από την καθοδήγηση της Αλέκας, έδωσε εντολή σε όλα τα μέλη του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ στα Γιάννενα, να οργανώσουν μαζικές διαδηλώσεις στήριξης, με κεντρικό σύνθημα “νόμος είναι το δίκιο του κεφαλαιοκράτη και του κάθε καμπίσιου αρχοντοχωριάτη”.
 Στην ΑΝΤΑΡΣΙΑ δε, μετά από ολονύχτια συνδιάσκεψη, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η πρόταση έγινε δεκτή, με μόνη επιφύλαξη αυτή του Ζήκου, να τεθεί επικεφαλής της παράταξης ο Κασσής. Ταιριάζει πιο πολύ το προφίλ του, στην αντικαπιταλιστική αριστερά, ειδικά μετά το αντάρτικο Κασσή, στην τρικομματική, το περασμένο φθινόπωρο. 
Το ΚΚΕ-ΜΛ, αφού παρεξηγήθηκε επειδή δεν αναφέρθηκε το κόμμα από τον Βαγγέλα, τελικά ξεπείσμωσε, με παρέμβαση του ΜΛ- ΚΚΕ και τάχθηκε πυρ-ομαδόν, στο πλευρό της Ζηκίδου, με μόνο όρο να δεχτεί η Ρόη, να κρατάει το ένα κοντάρι, από το πανό τους, στην πορεία της Πρωτομαγιάς. Το αγωνιστικό προσκλητήριο, εδώ και μια μέρα βροντάει στον Όλυμπο κι αστράφτει στη Γκιώνα κι αφού αντιλαλούνε όλα τα κορφοβούνια, πριν από λίγο αντήχησε και στο λόφο του Στρέφη, όπου αυτή τη στιγμή κατευθύνονται από τα Εξάρχεια, ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, που θα ενωθούν γωνία Ναβαρίνου, μαζί με τους αναρχοαυτόνομους και θα συνδιοργανώσουν πορεία στήριξης, προς την Ιπποκράτους, με σκοπό να κάνουν κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου θα τους παραχωρηθεί ο β΄όροφος, με τις ευλογίες Βενιζέλου, για να αναλάβουν τον συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας.
 Μόνο ο Τσίπρας ακόμα δεν έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις, γιατί το ΑΥΡΙΟ κι ο Παπαδημητρίου, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για οπορτουνισμό, σε περίπτωση αποδοχής της πρότασης. Η κατάσταση όμως δεν εμπνέει ανησυχία για διασπαστικές κινήσεις, εφόσον τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε προσωπικά ο δημοσιογράφος Σωτήρης Αργύρης, υπό το άγρυπνο μάτι της συνιστώσας Ρόζας, που της υποσχέθηκε αριστερό μανικιούρ, η αρχισυνιστώσα Ρίτα του ” Ήπειρος τόπος να ζεις” κι άμα θα ζεις και δε θα ζεις, σ’ αυτόν τον τόπο, όλα μπορεί και να τα δεις. 
Τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι από το κτίριο της Περιφέρειας, εθεάθη ο Καχριμάνης, να μαζεύει ήδη από το γραφείο του, τα προσωπικά του αντικείμενα. Μετά το “χαρταετό” του Αργύρη, αποφάσισε να δραπετεύσει με αερόστατο κι έτσι η αερομαχία ακυρώνεται.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *