Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποιον θα αποτεφρώσει ο Πάγκαλος

Επιχειρηματική δραστηριότητα που συναρτάται με τη δημιουργία δημοτικών αποτεφρωτηρίων και την καύση νεκρών ξεκίνησε ο πρώην υπουργός θ. Πάγκαλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα και του σάιτ aftodioikisi.gr.
Οπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο κ. Πάγκαλος και η σύζυγος του Χρ. Χριστοφάκη – δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Σαρωνικού – έχουν συστήσει εταιρία αντιπροσώπευσης και εισαγωγή μηχανημάτων για την καύση νεκρών. Θα επιδιώξουν να τα πουλήσουν σε δήμους, που θα δημιουργήσουν αργότερα σχετικές εγκαταστάσεις.
Συνεργάζονται μάλιστα με εταιρία που σχεδιάζει να δημιουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα
Μάλιστα σεφτέ στις αποτεφρώσεις θα του κάνει ο Άκης, που αν επιμείνει να τον καλέσει σαν μάρτυρα στη δίκη του, ο αιμοβόρος Θόδωρας ορκίστηκε να τον θάψει, δηλ να τον αποτεφρώσει.Μάλιστα όπως διέρρευσε στην ελληνοφρένεια νετ.  η  αποτέφρωση του Άκη θα συνοδεύεται από το τραγούδι: Το γελαστό Ακή! Απολαύστε το πατώντας ΕΔΩ
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *