Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τώρα ανακαλύπτουν τις διαχωριστικές γραμμές στο ευαγγελικό ΠΑΣΟΚ!

Τις διαχωριστικές γραμμές από Ν.Δ. και ΔΗΜΑΡ χαράζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Πανικόβλητος είναι ο Χοντροβαγγέλας από τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν κυριολεκτικά στον πάτο, αφού όλες οι μετρήσεις φέρνουν το ευαγγελικό ΠΑΣΟΚ να κινείται γύρω στο 5%..Με αυτά τα δεδομένα τα σαίνια της Ιπποκράτους αποφάσισαν να αναδείξουν τις …διαχωριστικές γραμμές από τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ! Μπροστά στην απελπισία του ο Χοντροβαγγέλας, που σύμφωνα με πληροφορίες περνά και μια φάση κατάθλιψης, αφού όλα του πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αποφάσισε να παίξει και το τελευταίο του χαρτί: Να γίνει αντιπρόεδρος του ΣΑΜΑΡΑ, άσχετα από τι θα αποφασίσει ο Κουρέλης. Βλέπει ότι ό,τι αρνητικό συμβαίνει στην κυβέρνηση το “πιστώνεται” το ΠΑΣΟΚ και ό,τι θετικό το καρπώνεται η ΝΔ!
Και με τα δεδομένα αυτά εισηγείται ανασχηματισμό, γιατί λέει,ότι  “ότι μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της τρόικας, πρέπει να γίνει και αξιολόγηση και αξιοποίηση προσώπων”
Και μια ματιά στον πάγκο του Χοντροβαγγέλα, όπου το επίπεδο των αξιοποιήσιμων κινείται μεταξύ …Κασσή και Κωνσταντινόπουλου, φανερώνει τις προσδοκίες του νέου εγχειρήματος!
Πώς, λοιπόν, να μη το ρίξει στο φαί ο Αρχηγός και να κινδυνεύει να μη τον χωρούν οι πόρτες της Ιπποκράτους;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *