Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Άδωνις διευθυντής των φυλακών Τρικάλων;

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ και αναμεταδίδουν τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μέσα στις επόμενες μέρες, με δική του πρωτοβουλία, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ.Ρουπακιώτης θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την κατάσταση των φυλακών (αριθμός κρατουμένων, ασφάλεια φυλακών, κ.λπ.), ενώ παράλληλα θα ζητήσει να ενισχυθούν τα κονδύλια του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να γίνουν προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων, να ενισχυθούν οι υπάρχουσες φυλακές από πλευράς ασφαλείας (σκοπιές, κάμερες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, τοποθέτηση εναερίων συρμάτων για να μην είναι δυνατή η προσέγγιση ελικοπτέρων, κ.λπ.).
Επίσης, από την πλευρά του υπουργού Δικαιοσύνης θα ζητηθεί να κατασκευαστεί μια φυλακή υψίστης ασφαλείας ή μια από τις υπάρχουσες να μετατραπεί σε υψίστης ασφαλείας.

Σχετικά με την φυλακή αυτή, που θα αποτελεί πρότυπο για όλη την Ευρώπη, προορίζεται ως διευθυντής ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκδήλωσε το άμεσο ενδιαφέρον του. Μετά τη σωτηρία του ευρώ από τον Άδωνι αναμένονται τα ίδια αποτελέσματα και στο σωφρονιστικό σύστημα, όπου επικρατεί το μπάχαλο
Οι Reuters του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *