Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

Προάγγελος παραίτησης από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η χθεσινή δήλωση ΠΑΠΟΥΛΙΑ ότι ” η Γερμανία επιλέγει τα θύματά της» γεγονός που τον φέρνει σε ευθεία αντίθεση με την τακτική των ντόπιων γερμανοτσολιάδων.
Μάλιστα είναι τέτοιος ο θυμός του Προέδρου που εξετάζει ακόμη και την περίπτωση να κατέβει σαν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα και να πάρει πανηγυρική ρεβάνς για την αποτυχία του 2004, όταν απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, γεγονός που το φέρνει βαρέως. Μάλιστα τώρα οι συνθήκες είναι εισέτι ευνοϊκές, μιας και εξέλιπε ο πολιτικός ογκόλιθος που ακούει στο όνομα: Μιχάλης Παντούλας!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ιδέα αυτή συγκατατίθεται και ο Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια του διαμβολισμού του ΠΑΣΟΚ με μια μεταγραφή από τον στενό κύκλο του ΑΝΔΡΕΑ!
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε πρώτοι και λίαν εγκαίρως
Εκ της Ανωτάτης Αρχής του ιστολογίου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *