Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πάνω εκεί στις “Πίνδου” μας τις “φωλιές”

Σημεία και τέρατα παρατηρούνται στους ισολογισμούς των τελευταίων ετών της “ΠΙΝΔΟΣ” με αποτέλεσμα οι χειροπέδες για ορισμένους να ετοιμάζονται. Μάλιστα όπως μου σφύριξε μια πουλακίδα Ροδοτοπίου( από αυτές που συναντήθηκαν εκεί εσχάτως για να ζητήσουν έκτακτη ΓΣ της εταιρείας και ο Τσακακικιρίκας τους αρνήθηκε) είναι τέτοιο το πρόβλημα που ο λογιστής της “ΠΙΝΔΟΣ” έκοψε πέρα και παρά την αναδουλειά που υπάρχει όποιος λογιστής φθάνει εκεί μόλις οσμίζεται την μπόχα τρέχει με ταχύτητα κάτω από 10΄΄!
Και μια απορία. Αλήθεια τι συμπέρασμα έβγαλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλου που επισκέφτηκε για συμπαράσταση την “ΠΙΝΔΟΣ” και έκανε και ερώτηση στη βουλή; Πολύ θα θέλαμε μια ανακοίνωση από τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΡΙΖΑ! και όπως μου κατέβει…σφύριζα!
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *