Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εγέρθητι! Διαδηλώνει ο στρατός!

Διαδηλώνει ο στρατός της Ελλάδος; Και βέβαια διαδηλώνει και μάλιστα κατά χιλιάδες στην πλατεία …Κλαυθμώνος! Πάνε οι καιροί που έλυνε τα προβλήματά του στους διαδρόμους της εξουσίας και έβλεπε με περιφρόνηση το λαό να ζητά το δίκιο του στους δρόμους, χαρακτηρίζοντας τέτοιες ενέργειες ως υποκινούμενες από τους Βούλγαρους και τους κάθε εχθρούς του έθνους. Αφού χρησιμοποιήθηκαν οι αξιωματικοί του στρατού εναντίον του εχθρού λαού έχοντας την ψευδαίσθηση ότι αποτελούν κάτι το ξεχωριστό, τώρα μετέωροι νιώθουν προδομένοι οι πρώην στυλοβάτες του συστήματος εξουσίας και ταπεινωμένοι διαδηλώνουν στους δρόμους, τάχα για την ασφάλεια της χώρας, ενώ το πρόβλημά τους είναι η μείωση των συντάξεων και των μισθών. Σαν όλους τους Έλληνες.Μπορεί, λένε, να παίρνει ο πτέραρχος 1400 ευρώ; Ντροπή! .Ώστε με τα ευρώ μετριέται  η εθνικοφροσύνη και η υποτιθέμενη πίστη στην πατρίδα! Και εμείς πιστεύαμε ότι γινόταν αφιλοκερδώς!
Και έτσι είδαμε χθες χιλιάδες τέτοιους πατριώτες εν στολή στους δρόμους της Αθήνας να διεκδικούν το δίκιο τους. Α! Και τι δεν θα έδινα να δω να διαδηλώνει- αν ζει- μαζί με αυτούς και ο πρώην διοικητής του 16 ΛΑΤ Κωνσταντίνος Σιόλας, ο βασανιστής μου  στην Καβύλη Ορεστιάδος και μάλιστα στα χρόνια του Καραμανλή του μεταλλαγμένου(1976-1978), όταν οι στρατιώτες που είχαν φάκελλο, αντιμετωπίζονταν σαν μιάσματα και εχθροί του έθνους!
Γκρέμισε πολλές ψευδαισθήσεις αυτή η κρίση. Και βέβαια είναι δράμα αλλά και κάθαρση!
Εγέρθητι εργάτη αλλά και άνεργε! Διαδηλώνει ο στρατός της Ελλάδος…
Απόκαυκος εκ Καβύλης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *