Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΑΜΑΡΑΣ: Δεν μασάμε κ.Τσίπρα από απειλές

Η απόδειξη της των υπόγειων σχέσεων του Αλέξη Τσίπρα με το διεθνές κεφάλαιο, βρίσκεται πάνω στο έδρανο, μέσα σε κόκκινο κύκλο!
Η απόδειξη της των υπόγειων σχέσεων του Αλέξη Τσίπρα με το διεθνές κεφάλαιο, βρίσκεται πάνω στο έδρανο, μέσα σε κόκκινο κύκλο!

Ο Τσίπρας μιλούσε με τον Soros, μέσω skype, στη Βουλή!

Σε ανοιχτή γραμμή με τον νέο πολιτικό του «κηδεμόνα» ήταν, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τους αγρότες, ο Αλέξης Τσίπρας, αφού – όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες – ο Τζορτζ Σόρος ήταν συνέχεια on line στο i-pad
Η εικόνα, που κυκλοφορεί από χθές στο διαδίκτυο, μιλάει από μόνη της κι αυτή τη φορά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν θα πείσει κανέναν μιλώντας για «ομάδες λάσπης» κι άλλα πρωτόγνωρα πράγματα, στα ελληνικά πολιτικά ήθη!

Ο λόγος; Το πρόσωπο του πράκτορα του διεθνούς κεφαλαίου, Τζόρτζ Σόρος, γνωστού και ως «Βελζεβούλ των διεθνών τοκογλύφων», φαίνεται πεντακάθαρα στο i-pad που βρίσκεται μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα. Προφανώς, για να του δίνει οδηγίες!

Όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – μόλις ήρθε σε επαφή, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του, με τους διεφθαρμένους εκπροσώπους της Δύσης – πλανεύτηκε από την Dolce Vita, αυτό που λεν’ “γλυκιά ζωή”. Πολύ πιθανόν, μάλιστα, να μυήθηκε και στη διεθνή Μασονία! Γιατί όχι; Αφού συζητιέται σοβαρά το πρώτο, τι πρόβλημα υπάρχει να συζητηθεί και το δεύτερο;

Οι αντιδράσεις από τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, είναι ραγδαίες: Ήδη ο Πάνος Καμμένος, συγκλονισμένος, απέσυρε την πρόταση για συνεργασία και ζήτησε να αλλάξει θέση για να μην κάθεται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα. Το ίδιο και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.

Προφανώς, ο Τζόρτζ Σόρος, θέλησε μέσω του – άπειρου, στα διεθνή κόλπα – Αλέξη Τσίπρα, να αλώσει το Κοινοβούλιο, καθώς δεν μπορούσε με άλλον τρόπο να επηρεάσει τις αποφάσεις προς όφελός του, αφού – ως γνωστόν – όλοι οι άλλοι, είναι και υποψιασμένοι και, κυρίως, ογκόλιθοι ηθικής!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *