Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αποκαλυπτικός ο βασιλιάς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! Στηρίζει Βενιζέλο για τη δημιουργία της Ελληνικής Ελιάς

Αφού κατέθεσε  στεφάνι στο Εμίν Αγά και εκκλησιάστηκε στη Μητρόπολη Ιωαννίνων ο τέως Βασιλιάς κατευθύνθηκε στα Λιθαρίτσια, όπου κρατώντας κλάδον ελαίας συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ για το σχηματισμό της ελιάς του Βενιζέλου.


Σε ερώτηση της δαιμόνιας ρεπόρτερ Ρίτας Πουλακίδα για την ενέργεια αυτή ο Κωνσταντίνος απάντησε ότι λόγοι ιστορικοί και προσωπικοί του επέβαλαν αυτή την κίνηση και μάλιστα από τα ηρωικά Γιάννενα.
Οι ιστορικοί έχουν σχέση με το τέλος της σύγκρουσης Κωνσταντινικών και Βενιζελικών που είχαν την αφετηρία τους στους Βαλκανικούς πολέμους:.”Τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες, τόνισε ο Μεγαλειότατος, να μπει ένα τέρμα στα μίση και τα πάθη του παρελθόντος και μπροστά στο δράμα του λαού ήλθε η ώρα για τη δημιουργία μιας μεγάλης Κεντροαριστεράς για την οποία μάλιστα είχε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες η μητέρα μου, η βασίλισσα Φρειδερίκη”
Αλλά ενώ ο βασιλεύς δεν ήταν καθόλου φειδωλός  στην αποκάλυψη των πολιτικών κινήτρων δεν αποκάλυπτε τους προσωπικούς λόγους της σημερινής του ιστορικής ενέργειες! Όμως στις επίμονες ερωτήσεις της δαιμόνιας συνεργάτιδός μας ο Κωνσταντίνος κοίταξε με κάποια ενοχή την τεράστια κοιλιά του και με νόημα δήλωσε: “απέναντι στη διεθνή των Παπανδρεϊκών υπάρχει και η διεθνής των μπυροκοιλιών” Και αμέσως έγινε φανερό ότι ο Μεγαλειότατος είναι αναφανδόν με την τάση του Χοντοβαγγέλα!
Ramon, ο αυτήκοος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *