Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κορυφώνονται στο Κάστρο Ιωαννίνων οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης

Παραμονή της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης μεταφέρονται στο ιστορικό φρούριο της πόλης με τα αποκαλυπτήρια του φιλοτεχνήματος Βαρώτσου στην πλατεία Μ. Μάτσα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Μάλιστα μετά το τέλος της γιορτής ο ίδιος ο Πρόεδρος θα μοιράσει από ένα πιάτο φασουλάδα στους κατοίκους του κάστρου προκειμένου να δώσει ενέργεια για την προώθηση της ανάπτυξης. Γνωστός συμβολιστής ο Κάρολος θέλει να αποδείξει με την ενέργεια αυτή ότι υπάρχουν στον τόπο μας αστείρευτες δυνάμεις, αρκεί να θέλουμε να τις αξιοποιήσουμε.
Προς τον σκοπό αυτό πρόσφερε την οικία του και ο Απόκαυκος, όπου καθ’ όλην την διάρκεια της νυχτός καζάνια έβραζαν φασολάδα για το μεσημβρινό event.
Η σεμνή τελετή θα ολοκληρωθεί με επίδειξη σκοπευτικής δεινότητας από τον ίδιο τον κ. Παπούλια
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *