Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΦΡΙΤΣ! ΦΡΙΤΣ!

Φωτογραφία: Αυτή την μικρή πλατεία που ανήκει αποκλειστικά στα ΠΑΙΔΙΑ του κάστρου και όχι μόνο θέλουν να την ονομάσουν πλατεία Μάτσα!!!!!! Σήμερα το πρωί ω του θαύματος καθαρίστηκε η βάση στον πλάτανο γέμισε πολύχρωμους πανσέδες και γενικά έγινε ένας μίνι εξωραϊσμός και όλα αυτά λόγο της επίσκεψης του αξιότιμου πρόεδρου της Δημοκρατίας .Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Μόνο ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ που τους σέρνει από την μύτη ένα άτομο. ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο Κάστρο από την μαζική αντίδραση των κατοίκων του στην εβραιοποίηση της μικρής του πλατείας. Μετά την μαζική γενική συνέλευση των κατοίκων του Κάστρου(βλέπε σχετική φωτογραφία) που αποφάσισε το καλοκαίρι για την ονομασία της πλατείας, αφού πρώτα πρόταξε τα στήθη της στην τοποθέτηση του περιβόητου πια φιλοτεχνήματος του Βαρώτσου οι εκδηλώσεις παίρνουν πια την μορφή λαϊκής πλημμυρίδας Ανάμεσα στα πλήθη των κατοίκων διακρίνεται και ο νεαρός “Πρόεδρος” του συλλόγου, που διακρίνεται για το ήθος του και το πολιτιστικό του επίπεδο. Όσο για την ονομασία της, αντί του αείμνηστου Οικονόμου, προτείνουμε να πάρει το όνομα του “επίτιμου” προέδρου” του συλλόγου. Αφού είναι προσωπικότητα μεγάλου διαμετρήματος, κύρους, ελληνικής παιδείας και μεγάλης κοινωνικής προσφοράς. Είναι καιρός να τιμούνται τέτοια πρόσωπα εν ζωή και όχι μετά θάνατον
Φριτς, το αγλάισμα του Κάστρου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *