Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σκληρή ποινή στον Μήτσο Μητσάρα

Από την ανώτατη αρχή του ιστολογίου μας ανακοινώνεται ότι επεβλήθη σκληρή ποινή στον ειδικό ανταποκριτή στα ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ κ.Μήτσο Μητσάρα, που παρακολούθησε την προσυνεδριακή συνέλευση του τοπικού ΠΑΣΟΚ και μετέδωσε τα διαδραματισθέντα! Η αιτία είναι ότι ο και δόκιμος ανταποκριτής μας δεν αντελήφθη την συγκλονιστική παρέμβαση του Νίκου Ζαρμπαλά- πολιτικού τέκνου του …Απόκαυκου- όστις συγκλόνισε το ακροατήριο αλλά και την σοσιαλιστική εφημερίδα ΠΡΩΊΝΟΣ ΛΟΓΟΣ των Ιωαννίνων που στη στήλη της  ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ αναμεταδίδει το ιστορικό γεγονός, για το οποίο μιλούν όλοι στα Γιάννενα!
Κατόπιν τούτου – και προς ελάφρυνση της ποινής του-καλείται ο κ. Μητσάρας, όπως παρακολουθήσει από τον εξώστη της οικίας του Απόκαυκου μαζί μου τα αποκαλυπτήρια του έργου τέχνης του κ. Βαρώτσου από τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συμβάλλει στην δημιουργία του καταλλήλου πανηγυρικού κλίματος, το οποίο αρμόζει εις τας εθνικάς επετείους και ιστορικάς συναντήσεις
Ο κάτωθι εικονιζόμενος
Ramon, ο μεγαλοπρεπής φύλαξ της τάξεως


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    έ έτσι είναι.10 χρόνια Βουλευτής ο Παντούλας και δεν εμφανίστηκε ούτε καν στη συνέλευση της Νομαρχιακής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *