Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ…ΚΑΝΕΙ

Συνάντηση «γιγάντων» της τοπικης-βουκολικής δημοσιογραφίας και αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης & ταπητουργικής είχε σήμερα το μενού τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού!!!

Η γνωστή μυτόγκα δημοσιογράφος από τη μια (τώρα θα μου πείτε ποια απ΄όλες τις μυτόγκες…έχουμε και πολλές σ’ αυτή την πόλη), η ξανθιά ρε παιδιά, αυτή με το ξασμένο το μαλλί και την προφορά «σαλάγατα σαλάγατα τα γίδια και τα προβατα»α! μπράβο, για αυτή λεω (αλήθεια αυτής το όνομα από κανα Βαγγελίτσα θα βγαίνει) και από την άλλη ήταν ο δημοτικός –ΧΙΚ- σύμβουλος κύριος Δουβανάς. Δεν θα σταθώ στο περιεχόμενο της συζήτησης γιατί ακόμη ψάχνω να το βρω. Θα σχολιάσω μόνο την τοποθέτηση της κυρίας για τους δημοσίους υπαλλήλους: «Εγώ είμαι διευθύντρια στο μπλοκ …και το να είσαι διευθυντής στον ιδιωτικό τομέα είναι τίτλος τιμής, γιατί εκεί έγινα με όλες τις περγαμηνές μου, όχι σαν το δημόσιο που οι διευθυντές είναι“με τα πόδια ψηλά». 
Λοιπόν, εσύ, μαντάμ και λοιπές ανειδίκευτες μεγαλοκοπέλες της τοπικής αγορασμένης, εξαγορασμένης και αγοραίας δημοσιογραφίας δεν σταματάτε τα «μούσια», γιατί όλοι στην ίδια πόλη μεγαλώσαμε και μερικοί μάλιστα και στα ίδια σχολεία πηγαίναμε…

Τι διευθυντής είσαι μωρέ κοπέλα μου, και το λες έτσι; Μήπως διευθύνεις τράπεζα, για καμιά πολυεθνική; Το “διευθυντής” του εαυτού σου στην πραγματικότητα λέγεται “αυτοαπασχολούμενος”, έτσι για να ΄χουν αξία και οι λέξεις και να μην γίνονται πληθωριστικές. Εκτός και αν μπερδεύεις το «αυτοαπασχολούμενος» με την «αυτο-ικανοποίηση», οπότε το πράγμα αλλάζει…

Συνεχώς βρίζεις και ξαναβρίζεις το δημόσιο. Είναι τέτοια η εμμονή σου με αυτό που καταντά ψύχωση. Μήπως, λέω μήπως κοπελιά μεγάλωσες με αυτό το όνειρο και λόγω ΑΣΕΠ έμεινες με τις κατουρημένες ποδιές αμανάτι. Γιατί απ΄όταν έγινε ο ΑΣΕΠ πολλές γλείφτρες έμειναν απ΄ έξω λόγω έλλειψη τυπικών προσόντων. Γι΄ αυτό δεν ξέρω τι περγαμηνές χρειάζεσαι για το «χαμπέρι» αλλά για τον ΑΣΕΠ ένα πτυχίο το χρειάζεσαι. Και όταν λέμε πτυχίο, εννοούμε αυτό που δίνεται από πανεπιστήμιο που περνάς μέσω πανελλαδικών. Κάτι απολυτήρια από σχολές «Τραχανά και Ξυνόγαλου» και «Χρυσό ψαλίδι, αργυρή δαχτυλήθρα και μπακιρένια κουτσομπόλα» δεν μετράνε.

¨Όσο για τα «πόδια ψηλά» που λες για τους υπάλληλους εξήγησε σε ποιους αναφέρεσαι. Μήπως στον εαυτό σου, όταν σε είχε ο Γκόντας και σε πλήρωνε με μισθό από δημοτική επιχείρηση για τις υπηρεσίες σου ως δημοσιογράφος. Αλλά ξέχασα πώς να σήκωνες εσύ τα πόδια ψηλά εκεί, αφού δεν πήγαινες ποτέ καθημερινά αλλά μόνο για να πληρωθείς!!!!

Και κάτι άλλο το να βρίζει η Τρέμη ή η Στάη τους Δημοσίους υπαλλήλους είναι πληρωμένη προπαγάνδα της κυβέρνησης, το να βρίζεις εσύ και η συνομοταξία σου είναι απλώς παπαγαλισμός και επαρχιωτισμός. Όσο και να μαϊμουδίζετε τα τερτίπια των γνωστών δημοσιογράφων δεν γίνεστε σαν και αυτές. Όπως και να το κάνουμε αυτές τέλειωσαν Νομική, ζουν στο Ψυχικό και ντύνονται στο Κολωνάκι, πώς να τις φτάσετε εσείς που ξεσηκώνετε τον Βαρδάκη, τρώτε παϊδάκια στην Κατσικά και κολυμπάτε στη Καστροσυκιά!!!!

Για τυχόν άγνωστες λέξεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω, βαριέμαι. Άνοιξε καμιά από τις περγαμηνές σου για να βρεις τις απαντήσεις….

«Το τελευταίο θρανίο» 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *