Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο Du Lac το Σάββατο εκδήλωση- ενημέρωση των επιχειρηματιών για το πρόγραμμα ενίσχυσης ΜμΕ

Όπως ανακοινώνει  η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζεται η ενημέρωση των επιχειρηματιών για το πρόγραμμα ενίσχυσης ΜμΕ  που έχει  προκηρυχθεί από τις 14 Ιανουαρίου και αφορά όσους  δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου- Υπηρεσιών, με χρονικό διάστημα υποβολής φακέλων από τις 25 Φεβρουαρίου έως 25 Απριλίου 2013.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που προήλθε ύστερα από πολύμηνη συνεργασία της Ένωσης Περιφερειών με το Υπουργείο Ανάπτυξης με αντικειμενικό στόχο την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης.

Το προς υλοποίηση πρόγραμμα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, δεν ικανοποιεί απόλυτα τις επιδιώξεις της Περιφέρειας Ηπείρου, που αναμένει την υλοποίηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης της δέσμευσης για νέα προκήρυξη που θα αφορά το λιανικό εμπόριο και τον κλάδο της εστίασης. Αποτελεί όμως μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους μικρομεσαίους της Ηπείρου που δραστηριοποιούνται στους κλάδους μεταποίησης – τουρισμού – εμπορίου και υπηρεσιών να το αξιοποιήσουν για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους, αλλά και να το εκμεταλλευτούν όσοι σκοπεύουν να ιδρύσουν νέες.

Η Περιφέρεια Ηπείρου – που έχει τον τελευταίο λόγο για την αξιολόγηση των φακέλων μέσω της Γνωμοδοτικής Επιτροπής – για την ενημέρωση των επενδυτών έχει ήδη θέσει σε λειτουργία ειδικό γραφείο στο Διοικητήριο (αριθμός 306 κ. Π. Γιαννούση).

Παράλληλα για την αναλυτική ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου των Ιωαννίνων, συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων/ΕΕΝ, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., εκδήλωση – παρουσίαση τους προγράμματος το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Du Lac. Η Περιφέρεια Ηπείρου καλεί τους επιχειρηματίες να παραβρεθούν στην εκδήλωση προς όφελος των επιχειρήσεων τους, αλλά και εν γένει της τοπικής οικονομίας.

Επισημαίνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις έδρες και των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *