Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μεσημεριανοί ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Και ενώ οι άλλοι σοσιαληδονιστές είχαν βυθιστεί στη μεσημεριανή σιέστα τους ακολουθώντας επιταγμένα οράματα, ο ύπνος της δαιμόνιας ρεπόρτερ Ρίτας Πουλακίδα ήταν γεμάτος εφιάλτες.
Γιατί παρουσιάστηκε, αγαπητοί αναγνώστες, ένας πέτος από το Πρωτόπαππα και άρχισε να διηγείται στη Ρίτα για μια άδεια λειτουργίας πτηνοτροφείου 8868 πατρογονικών ορνίθων στη θέση ΤΡΙΧΙΕΣ, που ενώ εκδόθηκε το  2008  δεν υπήρχε στο πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκε το 2010 για να βουλωθεί το στόμα του βλάχου και άλλες λαμογιές. Και ενώ ο πέτος από το Πρωτόππαπα μιλούσε και μιλούσε, ξαφνικά παρουσιάστηκε η μορφή του αξιότιμου Γ. Τσαγκογιάννη που γεμάτος παράπονα μιλούσε για τους άλλους συγκατηγορούμενους,, ώρα καλή για τον περίφημο πρόεδρο της ΔΟΞΑΣ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ που ακόμα να τον ακολουθήσουν στην στενή..
Και εκεί που η Ρίτα μας κόντευε να ξυπνήσει, σαν αστραπή της ήλθε στον ύπνο της  το e mail κάποιου Κώστα Ιωακιμίδη στον σύμβουλο των Γεωργικών συνεταιρισμών Ιωαννίνων και τότε η Ρίτα ξύπνησε  απότομα από τον μεσημεριανό της ΥΠΝΟ και γρήγορα άρχισε να διηγείται στον ΑΠΟΚΑΥΚΟ τους εφιάλτες της.
Και ο γέρων Απόκαυκος τώρα εξηγεί στην αγουροξυπνημένη Ρίτα το νόημα των μεσημεριανών ονείρων της
Ramon, ο φύλαξ της τάξεως και της ηθικής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *