Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΟΙΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ

Η πολιτική παράγκα των ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδων

17 Ιανουαρίου σήμερα και η ενώ εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Μεγάλου Αντωνίου,  η Βουλή σε πανηγυρική συνεδρίαση εορτάζει τα “κάλπικα” κόλπα του ελάχιστου ανθρωπάκου Αντωνίου Σαμαρά που υποδύεται τον πρωθυπουργό, του αλλόφρονα Χοντροβαγγέλα και του γελοίου ψευτοαριστερού  Φανούριου ή Φώτη Κουρέλη, που προκειμένου να ελέγξουν τους βουλευτές  για να μη στείλουν σε προανακριτική τον αδίστακτο Βενιζέλο, δεν διστάζουν, εξευτελίζοντας ό,τι απέμεινε από το κύρος της ονομαζόμενης βουλής των Ελλήνων, να “στήσουν” τρεις φηφοφορίες και επτά κάλπες!
Κάτι που ούτε οι γνωστοί “παραγκάρχες” του ποδοσφαίρου μας δεν θα μπορούσαν να επινοήσουν όταν “εστηναν” ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Και είναι τραγικό που αυτοί οι παραγκάρχες του ποδοσφαιρικού υποκόσμου μοιάζουν σήμερα  με Αρσακειάδες μπροστά στους παραγκάρχες του πολιτικού υποκόσμου, που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάθε δεοντολογία και κάθε έννοια κοινοβουλευτικής νομιμότητας.
Και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η μέρα, η 17 Ιανουαρίου 2013, θα αποδειχτεί και μοιραία ημέρα για όσους νομίζουν ότι μπορεί να περιφρονούν τόσα αδίστακτα το ονομαζόμενο και κοινό αίσθημα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *