Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ: Ο δρόμος με τις πεπονόφλουδες

Επιχείρηση Συριζοκτονίας ξεδιπλώνεται τον τελευταίο καιρό και στην οποία πρωτοστατούν σύμπασες οι δυνάμεις του κατεστημένου.Λυσσώδεις επιθέσεις από τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ και τους μίσθαρνους λακέδες της εντεταλμένης δημοσιογραφίας, Αμαλιάδες εν τω μέσω του χειμώνος, ( αντί να μαζεύουν τις χιλιάδες των αστέγων και να τους δίνουν κάποια στέγη) χυδαίες επιθέσεις εναντίον του Τσίπρα και των “συνοδοιπόρων” του από το παρελθόν, όλα αυτά και άλλα τόσα  δημιουργούν ένα κλίμα ότι τάχα σε μια περίοδο που ο λαός υποφέρει τα πάνδεινα, ο Σαμαράς και η πολιτική του γίνονται αποδεκτές από ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας. Και μάλιστα ότι εάν τα καταφέρουμε και βγάλουμε τον χειμώνα οι τρικολόρ θα μακροημερεύσουν.
Σε αυτό το σχέδιο έρχονται συμπαραστάτες και οι κάθε λογής Συριζαίοι που πατώντας την μια μετά την άλλη τις πεπονόφλουδες που τους πετάνε οι καθεστωτικοί παράγοντες κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και σε επίπεδο επικοινωνιακό αλλά και σε επίπεδο ουσιαστικής πολιτικής.
Ένα είναι πια γεγονός! Εάν ο Τσίπρας και όσοι έχουν στοιχειώδη πολιτική λογική δεν βάλουν τάξη σε αυτό το γραφικό ασκέρι που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ με τα κάθε λογής νούμερα που ανοίγουν το στόμα τους και σφυρίζουν κατά το δοκούν, τότε τα πράγματα θα έχουν άσχημη τροπή για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ..
Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *