Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ!

Αλέκο τέτοια μεγαλοψυχία!

Τριάντα και βάλε χρόνια η Ρίτα μας ήταν μόνιμη υπάλληλος του Ελληνικού κράτους και κανένας Νομάρχης δεν είχε δει ούτε τον ίσκιο της στο Νομαρχιακό “κατάστημα”. 8 χρόνια ο Ζαρμπαλάς, 8 χρόνια ο Καχριμάνης σαν νομάρχες και άλλα τρία σαν περιφερειάρχης ( για να μη αναφερθούμε στους ξενόφερτους και διορισμένους) πλήρωναν τη Ρίτα με βαρβάτους μισθούς χωρίς να ξέρουν που βρίσκεται ο υπάλληλός τους!!! Υπερβολή; Καθόλου! Και για του λόγου το αληθές ας ρωτήσει κάποιος τον Καχριμάνη για το ΘΕΜΑ και ας ακούσει την απάντησή του.
Τέτοια ξεφτίλα κράτους και πολιτών δεν ξανα-υπήρξε και μπορεί τώρα κάποιοι  να γελούν αλλά πολλοί θα έπρεπε να κλαίνε,  γιατί την ώρα που στην ουρά παρακαλούσαν τη λεγάμενη για κάποια θεσούλα στο βασίλειο του Αργυρωνιστάν, αυτή με τους παχυλούς μισθούς στη τσέπη της εξ-αργύρω-νε τα παρακάλια με ψήφους και άλλα τυχερά.
Γι’ αυτό ας μη απορεί κανείς που έχουμε μισθούς Βουλγαρίας, φόρους Σουηδίας και τιμές Βερολίνου. Μα με το μυαλό πιγκουίνου που είχαμε και έχουμε καταντήσαμε εδώ, αφού αργόσχολες σαν τη Ρίτα υπήρχαν χιλιάδες μόνο που η συγκεκριμμένη έκανε και κάνει κουμάντο…
Σημείωση Απόκαυκου: Σκεφτείτε στη θέση της Ρίτας να βρισκόταν η γυναίκα του Καχριμάνη! Τι σκόνη θα σήκωναν οι γραφίδες των κοτόφτερων, που τώρα βγάζουν το σκασμό τους.Αλλά και εσύ Αλέκο τέτοια μεγαλοψυχία!
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *