Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι αγροτοσυνδικαλιστές

Διαβάζουμε στην εγκυρότατη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τις πορισματικές εκθέσεις που αφορούν την οικονομική διαχείριση της πενταετίας 2007 – 2011 που αποκαλύπτουν ένα πάρτι αδιαφάνειας, όπου δαπάνες ταξιδιών πληρώνονται δύο και τρεις φορές και χρήματα καταβάλλονται χωρίς παραστατικά, αλλά και συνδικαλιστικής χλιδής, με την ενοικίαση διαμερισμάτων για τους… προέδρους και τους συμβούλους των οργανώσεων ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ, που έχει στην κατοχή της η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Και μοιραία ο νους μας πάει σε παλαιότερες περιόδους όπου μεγαλούργησαν οι ημέτεροι ηγέτες του δικού μας κάμπου που από κάτοχοι μιας χειροκίνητης μπετονιέρας έγιναν νεόπλουτοι, με πισίνες, σκάφη και λοιπά αξεσουάρ, χαρακτηριστικά σύμβολα των λαφύρων τους από την έφοδο στο κράτος..
Αλήθεια, γι’ αυτές τις ένδοξες περιόδους δεν θα γίνει κανένας έλεγχος ή έστω μια απογραφή;

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *