Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όσο ένοχος είναι ο Παπακωνσταντίνου τόσο ύποπτος είναι ο Βενιζέλος

Πίσω σε’ χω σατανά…

Τρίβει τα χέρια του ο Χοντροβαγγέλας γιατί νομίζει ότι ξέμπλεξε με τη λίστα Λαγκάρντ και τις εναντίον του κατηγορίες.Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και μάλιστα δεν μπορεί να είναι, όταν μεσολαβεί σε αυτή την υπόθεση ο διεστραμμένος νους του προικοθήρα που ηγείται του ΠΑΣΟΚ
Βέβαια οι δικαστές με το “μίλησαν οι δεσμοί αίματος” αποφάνθηκαν για την ενοχή του Παπ μη μπορώντας να εξηγήσουν μία τόση βλακώδη κίνηση του πρώην κηπουρού του ΓΑΠ και εκεί σταμάτησε η υπόθεση, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς για έναν που δεν ξέρει τη λογική του Πασοκικού υπόκοσμου το σβήσιμο των ονομάτων από το περίφημο πια CD.
Το ό,τι ο Παπ είναι βλάκας με περικεφαλαία δεν χωρεί καμιά αμφιβολία. Η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το φιάσκο με τις αποδείξεις και τις επιστροφές φόρων που στοίχισαν στα ταμεία του κράτους πάνω από 2 δισ. ευρώ και μάλιστα την ώρα που έψαχνε απελπισμένα να βρεί έσοδα μια επιλογή  που γέμισε με χιλιάδες ευρώ τις τσέπες των εχόντων υψηλά εισοδήματα που δηλώνοντας τον ανώτερο αριθμό αποδείξεων είχαν και τις μεγαλύτερες επιστροφές! Με τέτοια νούμερα κυβερνούσε ο ΓΑΠ και  γι’αυτό είχε τη τύχη που είχε και η χώρα πήγε εκεί που πήγε…
Αλλά ας γυρίσουμε στη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Σε αυτό που περισσότερο έμοιαζε με νηπιαγωγείο παρά υπουργείο Οικονομικών,όπου διάφοροι φλούφληδες εξ Εσπερίας έλυναν και έδεναν ήλθε και η λίστα Λαγκάρντ και προσωπικά αμφιβάλλουμε ξέροντας πρόσωπα και πράγματα ότι ο Παπ ασχολήθηκε με την υπόθεση, αφού σε παρατεταμένη φάση μεγαλείου νόμιζε το νούμερο ότι σώζει τη χώρα μαζί με τον άλλο βλάκα που ακούει στο όνομα ΓΑΠ.
Και έχουμε την βεβαιότητα ότι έτσι περίπου χειρίστηκε την λίστα όπως τα διηγείται και ότι παρέδωσε το υπουργείο μαζί με το …αντίγραφο του CD στον Βενιζέλο σαν να του έπαιρναν την μπουκιά της σωτηρίας της χώρας από το στόμα, και  αμέσως ο προικοθήρας κατάλαβε ότι κρατούσε μια ωρολογιακή βόμβα  που αργά ή γρήγορα θα έσκαγε στα χέρια του, αφού για την ύπαρξή της γνώριζαν και άλλοι.
Την μελέτησε λοιπόν ο προικοθήρας τη λίστα, είδε όλες τις παραμέτρους και με μια κίνηση αντάξια του Σατανικού μυαλού  του έσβησε τα ονόματα που συνδέονταν με τον πανίβλακα από την Κοζάνη που τώρα προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι  βλάκας και μισός και την κατάλληλη στιγμή,όταν έσκασε η υπόθεση, την πάσαρε στο Μαξίμου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις εξελίξεις και γελώντας με όποιους τον κατηγορούσαν για ερασιτεχνικό χειρισμό…
Ένοχος βλακείας ο κηπουρός του ΓΑΠ που πρέπει να πάει φυλακή αλλά καθόλα ύποπτος ο Χοντροβαγγέλας που είναι ικανός για τα πάντα, πόσο μάλλον για μια υπόθεση σαν αυτή με τη λίστα Λαγκάρντ που είναι γι’αυτόν ψωμοτύρι.
Άλλωστε δεν ξένισε κανέναν η ανακοίνωση που εξέδωσε την παραμονή των αποκαλυπτηρίων του Παπακωνσταντίνου; Μια ανακοίνωση που φωτογράφιζε τον ένοχο της παραποίησης της λίστας  και αυτό εκείνη τη στιγμή το γνώριζαν μόνο  οι “αδέκαστοι” δικαστές, που το κρατούσαν επτασφράγιστο …μυστικό.
Ramon, the original dog

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *