Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σύσκεψη στον Άρειο Πάγο για τη “λίστα Λαγκάρντ”

Το θράσος του Βενιζέλου περισσεύει καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο γραφείο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή, για τη «λίστα Λαγκάρντ», χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, για να παρέχουν εξηγήσεις επί του περιεχομένου της λίστας.

Στη συνέχεια το επίμαχο έγγραφο των δύο οικονομικών εισαγγελέων θα διαβιβαστεί υπηρεσιακά στο γραφείο του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Θανάση Νάκου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πέρα από τη διαβίβαση του εγγράφου των δύο οικονομικών Εισαγγελέων στη Βουλή, θα συνεχιστεί η αξιοποίηση των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει και θα ενταχθούν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα μη πολιτικά πρόσωπα, όπως είναι οι δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ι. Διώτης και Ι. Καπελέρης.

Την πλήρη διαλεύκανση, της υπόθεσης της «λίστας Λαγκάρντ», το ταχύτερο δυνατό, όπως απαιτεί το εθνικό συμφέρον, ζητεί το ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας, ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου, επιδίδονται σε ένα «κακόγουστο έργο κατασυκοφάντησης προσώπων». Καλεί επίσης την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει άμεσα θέση και να αποδοκιμάσει όσα στελέχη «ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα».

«Να δώσει απαντήσεις για τις τεράστιες ευθύνες που έχει στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ», καλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος: “Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Είναι καλύτερα να δώσει απαντήσεις για τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχει ο ίδιος και ο προκάτοχός του, σχετικά με τη διαχείριση και την απόκρυψη της λίστας, αντί να καταφεύγει σε ανέξοδους αντιπερισπασμούς.
Το θράσος όμως του κ. Βενιζέλου περισσεύει, ως απόρροια της αλαζονικής συμπεριφοράς του, των “παλιών καλών ημερών”. Οι ευθύνες είτε το θέλει είτε δεν το θέλει ο ίδιος, θα αποδοθούν σε όλους.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *