Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας τα φετινά Χριστούγεννα

Με λιακάδα και υψηλές – για την εποχή – θερμοκρασίες, θα περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα.

Ο καιρός, σήμερα  παραμονή των Χριστουγέννων, θα είναι αίθριος με μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους και την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Νεφώσεις θα παρατηρηθούν μόνο στα ανατολικά και νότια της χώρας με πιθανότητα μικρής βροχής.

Την Τρίτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας καθώς οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε νότιες διευθύνσεις.

Από Τετάρτη και σταδιακά προς το τέλος της εβδομάδας οι νεφώσεις και οι βροχές θα κάνουν την επανεμφάνισή τους με πρόσκαιρη όμως, μορφή. Η θερμοκρασία από Πέμπτη θα παρουσιάσει εκ νέου πτώση

Στα Γιάννενα η θερμοκρασία θα φθάσει σήμερα στους 12 βαθμούς, αύριο θα ανέβει περισσότερο, ενώ ύστερα από μία μεταβολή στον καιρό από το βράδυ της Τετάρτης με βροχές που θα συνεχιστούν την Πέμπτη, θα επανέλθει ο καλός καιρός τις επόμενες ημέρες

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *