Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το δράμα των ΗΛΙΘΙΩΝ

Ψυχή βαθιά

Τους είχαν πετάξει από το ..ΠΑΣΟΚ με εντολή της Μούργαςρίτας σαν τα σκυλιά, επειδή είχαν εν τη αφελεία τους χαρακτηρίσει τα λαμόγια της Πλατείας Πάργης ως …κοτόφτερα και αυτό ήταν έγκλημα καθοσίωσης τον καιρό της παντοδυναμίας των πουλερικών. Και όμως ενώ όλα έδειχναν ότι είχε αρχίσει η κάτω βόλτα της περιβόητης παρακομματικής τοπικής  παράγκας, τα θύματα με μια τεράστια κωλοτούμπα έγλειψαν ασύστολα εκεί που για καιρό έφτυναν. Δημοσιεύσεις και εμετικοί  ύμνοι  για τα κοτόφτερα στην ημερήσια διάταξη, που τα εμφάνιζαν μάλιστα οι ανόητοι και σαν δείγμα “υψηλής πολιτικής” με απώτερο σκοπό κανένα διορισμό, καμιά θεσούλα.
Όμως μάταια πήγαν χαμένα τόσα δημοσιεύματα, τόσα σάλια, τόσες επικύψεις.
Γιατί για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ δεν υπάρχει ποτέ δικαίωση. Και αυτό επισφραγίστηκε με τις επιλογές  του νέου “βεζύρη” που αποδείχτηκε ένας κεφτές παραγεμισμένος, αφού με μια μεγαλοπρεπέστατη κίνηση ματ, διόρισε την πρώην αφέντρα του …υποταχτική του, το γιο του νομικού συμβούλου των πουλερικών…. μετακλητό συνεργάτη του μαζί με δυο άλλους λεβέντες -υπηρέτες του παλιού βεζύρη- δείχνοντας πως ασκείται η πολιτική στο βασίλειο των πτηνών.
Και απόμειναν- πραγματικοί χάνοι- οι ΗΛΙΘΙΟΙ  χάσκοντας σαν τα κοτόπουλα που τους πήραν τα τρίμματα από το στόμα για να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά ότι η τύχη των ΗΛΙΘΙΩΝ  είναι προδιαγεγραμμένη.
Στο σκουπιδοτενεκέ με τις κουτσουλιές των πουλερικών και πολύ είναι! Και αυτό είναι το δράμα των ΗΛΙΘΙΩΝ λακέδων του τοπικού σούργελοGate…
Τζο, η αμείλικτη πυρπολήτρια

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *