Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στις ταβέρνες και στα ρεμπετάδικα (δεν) κτίζεται η Κεντροαριστερά

  Στις ταβέρνες και στα ρεμπετάδικα με πλούσιους μεζέδες, πιοτό και μουσική κτίζεται η κεντροαριστερά σύμφωνα με τις παραπολιτικές στήλες των ΜΜΕ. Συμμετέχουν οι καλοζωισμένοι και καλοταϊσμένοι ηγετίσκοι της εκπεσούσης  πρώην μεγάλης παράταξης που εν αγνοία των κοινωνικών στρωμάτων που αυτή εξέφραζε, σχεδιάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.Γιατί  τα κινήματα και οι παρατάξεις δεν κτίζονται στα φαγάδικα και στα μουσικοκαταστήματα αλλά στους χώρους της δράσης και των αγώνων της κοινωνίας.
Και από εκεί απουσιάζουν εκκωφαντικά οι φιλοδοξούντες να δημιουργήσουν την νέα Κεντροαριστερά, αφού οι διάφοροι Ανδρουλομπίστηδες και οι λοιποί βολεμένοι έχουν κάνει από χρόνια τις επιλογές τους.Και με επιλογές που είναι ενάντια στην κοινωνία δεν κτίζονται κινήματα και παρατάξεις και περισσότερο η Κεντροαριστερά, όταν μάλιστα τα κοινωνικά στρώματα που αυτή εξέφραζε τα εξαφάνισε από προσώπου της κοινωνίας η θεομηνία των μνημονίων…
Όπερ σημαίνει ότι η Κεντροαριστερά που ονειρεύονται βρίσκεται ανάμεσα στους μεζέζες και στα ποτά που αφθόνως καταναλώνονται, δηλαδή με μια κουβέντα, καλά κρασιά και όρεξη να έχουν τα διάφορα λαμόγια που πλούτισαν και θησαύρισαν και τώρα πίνουν εις υγείαν της ..Κεντροαριστεράς.
Απόκαυκος της Δευτέρας Παρουσίας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *