Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επιτέλους η αστική τάξη που έχει όραμα απέκτησε και ηγεσία

Μπορεί να δυσκολεύονται εκεί στο ΠΑΣΟΚ του Χοντροβαγγέλα να προχωρήσουν την περίφημη ανασυγκρότηση του …κόμματος, αφού ο παρακοιμώμενος  του Μεγάλου Αρχηγού Σούρδος Βας-Βας, κατά κόσμον Πάρις Κουκουλόπουλος τα έχει κάνει κυριολεκτικά μούσκεμα αλλά ας μην απελπίζονται οι άνθρωποι.
Πάντοτε υπάρχει ελπίδα και αυτή προέρχεται από τον Μάκη Βορίδη, που νυχτώνει ξημερώνει έχει ως έγνοια του την ανατολή του πράσινου ήλιου.Παραδοξολογία του Απόκαυκου; Καθόλου! Είναι ειλικρινές το ενδιαφέρον του Ευρωπαϊστή φερέλπιδος πολιτικού και πρώην επικεφαλής της Παπαδοπουλικής νεολαίας για τη τύχη του κόμματος που ίδρυσε ο Αντρέας Παπανδρέου. Γιατί χωρίς αυτό θα δυσκολευτεί ο Αντωνάκης να υλοποιήσει το όραμα του Χρύσανθου για τη δημιουργία της Ελληνικής συκέας στα πρότυπα της αντίστοιχης Ιταλικής ελαίας.Και το διακύβευμα είναι μεγάλο, αφού ο Ευρωπαϊκός συναγερμός του Αντωνάκη πρέπει να εκφράζει όλο το πολιτικό φάσμα, από την Πολύ Δεξιά έως την Αριστερά. Άλλωστε το είχε κάνει και ο στρατηγός Ντε Γκωλ και ο Βορίδης είναι και αυτός ένας στρατηγός-τηρουμένων των αναλογιών- της μεγαλόπνευστης αστικής τάξης της χώρας μας. Αυτής που πορεύεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο αλλά ελπίζει να αναγεννηθεί ως ο Φοίνικας του Παπαδόπουλου! Με τις άοκνες προσπάθειες της Αγίας Τριάδας των ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΟΚΟΥΒΕΛΗΔΩΝ και με τα εξαπτέρυγά τους, τον αρχιστράτηγο Χρύσανθο, το στρατηγό Μάκη, το λοχαγό  Φαήλο και τον σαλπιγκτή Άδωνι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *