Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πώς θα επιλεγούν οι περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης;

Προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι 13 θέσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, «για την πλήρωση των θέσεων μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι μόνιμοι Εκπαιδευτικοί της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν:

α) πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλο ισότιμο τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής,

β) δεκαπενταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία,

γ) σημαντικά επιστημονικά και διοικητικά προσόντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν και οι ήδη υπηρετούντες Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Βέβαια πέρα από τις βαρύγδουπες αυτές ανακοινώσεις περί των απαιτούμενων προσόντων είναι γνωστό ότι αυτοί που επιλέγονταν ήταν πάντα οι εκλεκτοί του κυβερνώντος κόμματος και των υπουργών. Το ενδιαφέρον στη φετινή διαδικασία είναι ότι με την εταιρική διακυβέρνηση η επιλογή έχει το ενδιαφέρον της, αφού ποσοστά θα διεκδικήσει και η ΔΗΜΑΡ. Όσον αφορά τους πράσινους περιφερειακούς διευθυντές που αποχαιρετούν την ..Αλεξάνδρεια, σημειωτέον ότι οι θέσεις που θα καταλάβουν θα είναι δραματικά λιγότερες, μιας και οι γαλάζιοι θα πάρουν την μερίδα του…Αρβανιτάκη
Και του χρόνου!…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *