Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τελικά μάθαμε ποιο είναι το κόμμα της …δεκάρας

Κλίμα πόλωσης επιχειρεί να δημιουργήσει ο Σαμαράς. Έτσι μετά τις θριαμβολογίες και τη γελοία προπαγάνδα  μέσω του face book, χθες βράδυ είχαμε μια χυδαία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,  εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σήμερα είναι η ιστορική ημέρα της προσπάθειας να ενωθούν η συνιστώσα που ονειρεύεται τη δραχμή και τη χρεοκοπία, η συνιστώσα που απειλεί με λιντσάρισμα βουλευτές, αλλά και ξένους επενδυτές, η συνιστώσα που υποστηρίζει την τρομοκρατία και τους κουκουλοφόρους, η συνιστώσα που φαντασιώνεται την Ελλάδα με κατοίκους μόνον λαθρομετανάστες, η συνιστώσα των εργατοπατέρων του κρατισμού, η συνιστώσα που ονομάζει τα Σκόπια «Μακεδονία».

 Ο κ. Τσίπρας σήμερα ζει το όνειρό του, γεννήθηκε επισήμως το κόμμα της δραχμής.”

“Η πολιτική χυδαιότητα του κόμματος του κ. Σαμαρά δεν έχει όρια και είναι ενδεικτική του ήθους και του πανικού που έχει κυριεύσει το κυβερνητικό στρατόπεδο” ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζοντας επισημαίνει τα εξής:
“Τους ενημερώνουμε ότι η δυναμική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν ανακόπτεται με τέτοιου είδους φαιδρότητες.
Με ενδιαφέρον αναμένουμε να μάθουμε αν η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκφράζει και τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους”.

Και έτσι αποκαλύφθηκε  μετά το κόμμα της …δραχμής και ποιο είναι το κόμμα της δεκαρολογίας, αφού τέτοιες ανακοινώσεις θυμίζουν τις χειρότερες στιγμές του κόμματος της ΝΔ, στη δεκαετία  του 70, όταν διέδιδε διάφορα ευτράπελα εναντίον του τωρινού συνεταίρου του, του ΠΑΣΟΚ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *