Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ξεκινούν οι διεργασίες μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα

 Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο κόμμα γίνεται σήμερα, με την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το τριήμερο 30 Νοεμβρίου- 2 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή περίπου 3.400 αντιπροσώπων.

Το επόμενο βήμα θα ολοκληρωθεί με το ιδρυτικό συνέδριο την άνοιξη του 2013.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης θα αρχίσουν το απόγευμα με βασικό πολιτικό εισηγητή τον Α. Τσίπρα και θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις του Αριστείδη Μπαλτά που θα παρουσιάσει το σχέδιο διακήρυξης και της Σοφίας Σακοράφα που θα παρουσιάσει το σχέδιο οργανωτικής συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλο το Σάββατο θα γίνουν τοποθετήσεις αντιπροσώπων που έχουν εκλεγεί από περίπου 550 συνελεύσεις που έγιναν σε όλη τη χώρα. .

Το απόγευμα της Κυριακής θα γίνουν οι ψηφοφορίες και θα εκλεγεί η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή που θα καθοδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το συνέδριο της άνοιξης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *