Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Καλπάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πατώνει το ΠΑΣΟΚ!

Παγιώνεται το πολιτικό σκηνικό, αφού νέα δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό «Επίκαιρα» δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ πατώνει, κατακρημνιζόμενο στην έβδομη θέση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατοχυρώνει την πρώτη θέση με σαφές προβάδισμα από τη Νέα Δημοκρατία.
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (όχι πρόθεση ψήφου) ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,5% έναντι 26,5%. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα με 12,5%. Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ εμφανίζονται στο 6,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ στο 5,5%. Το ΠΑΣΟΚ είναι έβδομο κόμμα με 5%. «Άλλο κόμμα» συγκεντρώνει 6%.
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο …θριαμβευτής των Βρυξελλών Αντώνης Σαμαράς  συγκεντρώνει συγκεντρώνει το ιλιγγιώδες ποσοστό του 16,8%!!! ο Αλέξης Τσίπρας 9,5%, ο Πάνος Καμμένος 4,2%, ο Φώτης Κουβέλης το 3,7%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος το 2,8%, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επίσης το 2,8% και η Αλέκα Παπαρήγα το 0,7%.ενώ η επιλογή «κανένας» 51%.

Κατόπιν αυτού ο Απόκαυκος προτείνει το νέο μήνυμα στο Face Book Σαμαρά να έχει ως μουσική επένδυση το άσμα: Άνθρωποι μονάχοι

Ramon, ο μελαγχολικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *