Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και τώρα περάστε για τη δική σας δόση

«Φουσκωμένος» θα είναι ο λογαριασμός της Εφορίας τον Δεκέμβριο. Οι φορολογούμενοι καλούνται τον επόμενο μήνα να πληρώσουν τέσσερα χαράτσια ύψους 2,44 δισ. ευρώ Εντός του Δεκεμβρίου λήγουν πολλές από τις προθεσμίες που έχουν οι φορολογούμενοι για να πληρώσουν τα «χαράτσια».

Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων θα πρέπει να εξοφλήσουν την επόμενη δόση του φόρου εισοδήματος και του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2013.

Επιπλέον μέσα στο Δεκέμβριο το Υπουργείο υπολογίζει να εισπράξει από ΦΠΑ και ΕΦΚ 2,92 δισ. ευρώ, ανεβάζοντας συνολικά τον λογαριασμό στα 5,36 δισ. ευρώ.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ταχυδρομήσει τα πρώτα 120.000 ειδοποιητήρια στους φορολογουμένους για την καταβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2010. Τα σημειώματα θα αποσταλούν κατά προτεραιότητα σε όσους δεν πλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι το ΕΤΑΚ του 2009.
Πηγή:ethnos.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *